CladBoy compact

Cladboy compact

Kätevä nostin sisä- ja ulkoseinäpaneeleille

CladBoy-compact on nimensä mukaisesti erittäin kompakti ja monipuolinen nostin.

 Vaaka- ja pystyseinäpaneelien asennus on CladBoyn kanssa helppoa ja vaivatonta. Laite soveltuu muun muassa sandwich-seinäpaneelien nopeaan ja tehokkaaseen asennukseen.

Konetta voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona. CladBoy-kompaktin mukana tulee yhteensopiva kuljetusvaunu ja se on helppo kuljettaa myös henkilöautossa.

 

OMINAISUUDET

Käännettävissä 360 astetta ja lukitus jokaisen 90 asteen kohdalla.

 

TEKNISET TIEDOT

Tyyppi GB                                                                   GB2

Nostokyky 500-750 kg                                           250-375 kg

Oma paino 50-65 kg                                               60-70 kg

Tyhjiöpiiri(t) Yksipiirinen                                       Kaksipiirinen

 

 

Nostokyky

CladBoy compact soveltuu sandwich-paneelien asennukseen aina 750 kg:n painoon tai 12 metrin pituuteen asti. Nostimessa on myös yksi- tai kaksipiirinen turvajärjestelmä. Akku kestää koko työpäivän ja latautuu täyteen noin 6 tunnissa.

 

Sisäseinäpaneelien asennus

Tämä vankka ja tukeva nostin sopii hyvin sisäseinien asennukseen tai lipan alle. Tähän tarkoitukseen CladBoy-kompaktia käytetään usein yhdessä koukkukorkeuden korottajan kanssa. CladBoy-kompaktin, nosturin ja koukkukorkeuden korottajan yhdistelmällä paneelien asennus on helppoa.

 

Radio kaukosäädin

Joskus voi olla tilanteita, joissa alipainenostimeen on vaikea päästä käsiksi ja imurin sammuttaminen on vaikeaa. Näissä tapauksissa lisävarusteena saatava langaton radiokaukosäädin tarjoaa ratkaisun. Radiokaukosäätimessä on turvakoodi ja se on varustettu kahdella ohjauspainikkeella. Itse yksikön painikkeet ovat edelleen olemassa, mikä mahdollistaa manuaalisen käytön. Radiokaukosäädin soveltuu vain kaksipiirisellä turvajärjestelmällä varustetulle CladBoy kompaktille.

 

Erikoissovellus tai käyttö kattoikkunoiden asennukseen

 

Seinäpaneelien lisäksi kattoikkunat voidaan nostaa nopeasti ja helposti CladBoy compactilla. Tyhjiönostin kiinnittyy yksinkertaisesti suoraan tasakattorakenteeseen, jolloin esivalmistetut kattoikkunat voidaan nostaa katolle kokonaisuudessaan. Tämä eliminoi tarpeen erillisille nostopisteille tai nostoliinojen kiristämiselle.

Heräsikö kysyttävää ?